integritetspolicy, cookiepolicy och köpvillkor

Introduktion
Trevlig handel och schysta villkor är vårt motto!

Hos Limabacka Kvarn AB tar vi ditt dataskydd på allvar och är engagerade i att erbjuda dig tydliga köpvillkor. Denna policy beskriver vår omvårdnad av dina personuppgifter och användningen av cookies på vår webbplats.

Personuppgifter vi samlar in
När du skapar ett konto, handlar eller kontaktar oss, samlar vi in nödvändig information såsom ditt namn, e-postadress, postadress och betalningsuppgifter.

Laglig grund för behandling
Vi behandlar dina personuppgifter baserat på det samtycke du ger oss vid kontoanläggning, när du accepterar vår cookie-policy och när du genomför köp, allt för att kunna fullfölja vårt avtal med dig och efterleva lagar.

Användning av dina personuppgifter
Dina uppgifter är nödvändiga för att vi ska kunna administrera ditt konto, hantera beställningar, förbättra vår service och kommunicera relevant information till dig.

Delning av personuppgifter
För att kunna erbjuda dig våra tjänster delar vi dina uppgifter med utvalda tredjeparter, som fraktföretag för leverans och Svea Bank AB som tillhandahåller betaltjänsten Payson som vi använder för betalningar i webbutiken.

För att förstå våra kunder bättre och ständigt förbättra vår webbplats använder vi verktyg som Google Analytics och Google Search Console. Dessa tjänster samlar in anonymiserad information om användarbeteende på vår webbplats, såsom sidvisningar, klick och navigationsmönster. All information används i syfte att förbättra din användarupplevelse och erbjuda innehåll som är relevant och engagerande. Vänligen notera att när vi använder tredje part-tjänster som Google Analytics, kan data bearbetas utanför EU/EES. I dessa fall säkerställer vi att lämpliga skyddsåtgärder och standardiserade dataskyddsåtgärder, som godkänts av EU-kommissionen, är på plats för att skydda dina uppgifter.

Dina rättigheter
Du har alltid rätt att begära åtkomst till, ändring eller radering av dina personuppgifter hos oss. Dessutom kan du invända mot eller begära begränsning av behandlingen, samt utnyttja din rätt till dataskyddsportabilitet.

Klagomål till tillsynsmyndighet
Om du har invändningar mot vår behandling av dina personuppgifter, har du rätt att inkomma med ett klagomål till Datainspektionen.

Cookies
Cookies hjälper oss att ge dig en smidig upplevelse på vår webbplats, genom att exempelvis hålla dig inloggad och komma ihåg dina inställningar.

Vad är cookies? Cookies är små filer som sparar information och förbättrar din navigering på vår sida.

Hur använder vi cookies? Vi använder cookies för att göra din upplevelse användarvänlig och effektiv.

Hantering av cookies: Du har kontrollen och kan justera dina cookie-inställningar i din webbläsare. Vänligen notera att blockering av cookies kan påverka din upplevelse av webbplatsen.

Köpvillkor
Priser och betalning: Våra priser inkluderar moms - förutom för inloggade företagskunder där priserna visas exklusive moms - och alla andra kostnader kommer att vara tydligt specificerade vid betalning. Välj det betalningssätt som passar dig bäst i kassan.

Leverans: Vi erbjuder olika leveransalternativ för att möta dina behov, och vi strävar alltid efter att leverera i tid.

Ångerrätt: Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Om du vill göra en retur, se till att varan förblir i samma skick som när du mottog den.

Ändringar i integritets- och cookiepolicyn
Vår policy kan komma att uppdateras. Den senaste versionen finns alltid tillgänglig på vår webbplats.

Kontaktinformation
Har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss på info@limabackakvarn.se.

Telefon
0340- 66 54 49

Mail
info@limabackakvarn.se

Adress
Backa 121, 432 65 Väröbacka

0
    0
    Din varukorg
    Varukorgen är tom