Om oss

Vårt koncept är att producera mjöl på ett så naturvänligt sätt som möjligt samtidigt som vi ställer hårda krav på mjölets bakförmåga och kvalitet. Våra valsstolar är från 50-talet och i det är inte mycket som är förändrat sedan dess. Vi på Limabacka Kvarn ställer krav och du som kund ska ha rätt att ställa krav på ditt mjöl. Bakning är en urgammal tradition och den verkar aldrig upphöra. Vi på Limabacka Kvarn ser fram emot att ha dig som trogen kund vilket gör att vi kan hjälpas åt att skapa en bättre situation för åkermarkerna i Halland.

Butiken i kvarnen

Allt fler får höra talas om Limabacka Kvarn och det tycker vi är otroligt kul och spännande. Ibland stöter vi dock på problemet att vi inte alltid har allt färdigmalt, eller färdigpackat, när kunderna kommer på besök och vill handla från vårt sortiment

Vi rekommenderar att ni ringer, både för att kontrollera så det ni vill handla finns malt, men även i rätt mängder ni vill ha. För kunder som kör längre sträckor är detta starkt rekommenderat då vi självklart vill erbjuda hela vårt sortiment för de som handlar direkt hos oss i kvarnen.

Ni kan nå oss på:
Telefon: 0340-665449
Mejl: info@limabackakvarn.se

Varmt välkommen in till oss!
// Mjölnarna