Ursäkta röran – vi bygger om

Nu har den tredje etappen av ombyggnationen av kvarnen påbörjats. Vi uppgraderar nu vår förpackningsanläggning för småpåsar och säckar. Vi hoppas vara klara med hela anläggningen i september/oktober och ber alla våra kunder att ha överseende med ombyggnationen.

Publicerad i Senaste nytt

Butiken i kvarnen

Allt fler får höra talas om Limabacka Kvarn och det tycker vi är otroligt kul och spännande. Ibland stöter vi dock på problemet att vi inte alltid har allt färdigmalt, eller färdigpackat, när kunderna kommer på besök och vill handla från vårt sortiment

Vi rekommenderar att ni ringer, både för att kontrollera så det ni vill handla finns malt, men även i rätt mängder ni vill ha. För kunder som kör längre sträckor är detta starkt rekommenderat då vi självklart vill erbjuda hela vårt sortiment för de som handlar direkt hos oss i kvarnen.

Ni kan nå oss på:
Telefon: 0340-665449
Mejl: info@limabackakvarn.se

Varmt välkommen in till oss!
// Mjölnarna