Smaka på Stockholm

 

Limabacka Kvarn deltog under förra veckan på bagarnas arrangemang #Brödmanifest vid matfestivalen Smaka på Stockholm. På festivalen stod vi tillsammans med andra mjölnare och mjölproducenter och saluförde mjöl, svarade på hemmabagares mjölfrågor, förevisade hur malning går till på en stenkvarn samt åt en massa gott bröd.

Bengt från Limabacka Kvarn och Lars-Gunnar från Blåklint.

Publicerad i Senaste nytt

Butiken i kvarnen

Allt fler får höra talas om Limabacka Kvarn och det tycker vi är otroligt kul och spännande. Ibland stöter vi dock på problemet att vi inte alltid har allt färdigmalt, eller färdigpackat, när kunderna kommer på besök och vill handla från vårt sortiment

Vi rekommenderar att ni ringer, både för att kontrollera så det ni vill handla finns malt, men även i rätt mängder ni vill ha. För kunder som kör längre sträckor är detta starkt rekommenderat då vi självklart vill erbjuda hela vårt sortiment för de som handlar direkt hos oss i kvarnen.

Ni kan nå oss på:
Telefon: 0340-665449
Mejl: info@limabackakvarn.se

Varmt välkommen in till oss!
// Mjölnarna